jún 2003 október 2003
infovekacik
internetový časopis pre deti
september 2003
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Rozprávka / Príbeh / Básnička Naša tvorba Redakčná rada Archív

Ahoj, deti!

turistiUž ste prišli na to, že čas plynie veľmi rýchlo? Veď len teraz sa prázdniny začali a už je po nich. Dúfam, že nielen rýchlo preleteli, ale že vám priniesli i množstvo krásnych chvíľ.

Ja som sa bola túlať po našom krásnom Slovensku. Spoznala som pri tom nielen prírodu, ale i veľa zaujímavých ľudí. V horách som stretla turistov starších i mladších, ale i celkom starých a celkom mladých. Pozorovali sme nočnú oblohu posiatu hviezdami, sledovali sme družice aj oblaky, túlali sme sa po lúkach sfarbených dočervena sladučkými a voňavými jahôdkami. koneRaz nás vyľakal mohutný dupot koní, ktorý nám vysvetlil, čo to znamená, keď sa povie, že sa zem trasie.

Aj vy ste určite zažili niečo krásne, niečo, čo ste spoznali prvýkrát, niečo, čo vo vás zostane nadlho. Želám vám, aby sa tieto krásne chvíle stali pre vás studničkou, ktorá vám uhasí smäd vždy, keď budete musieť načerpať nové sily. Nech voda vo vašej studničke je vždy čistá, nech je to ten zázračný rozprávkový prameň, ktorý dokáže oživiť i veci dávno neživé.

Veľa šťastných chvíľ, priateľov i radosti v novom školskom roku.

Ak sa so svojimi prázdninovými zážitkami chcete podeliť, môžete nám ich poslať na našu adresu.

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI