máj 2005 september 2005
infovekacik - úvodník
internetový časopis pre deti
jún 2005
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Ideme do prírody Mestá Slovenska Zahrajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Rozprávka / Príbeh / Básnička Naša tvorba Redakčná rada Archív


prekvapenia z Kinder vajíčokAhoj, deti,

tak čo, už ste dooslavovali? Samozrejme, že sa pýtam na MDD. Určite ste si užili zábavy, navštívili aspoň niektoré z nespočetných akcií pre deti. Asi by ste privítali, keby bábikatento sviatok bol aspoň raz za mesiac.

A viete, kto by mal z neho najväčšiu radosť?

Predsa tí, ktorí pre vás chystajú tých najlepších kamarátov. Takých, ktorí sa s vami nikdy nepovadia, vždy majú na vás čas, vypočujú si vaše starosti, ale prežívajú s vami aj chvíle radosti a šťastia. Mlčky znášajú vašu zlú náladu, nenahnevajú sa, keď uprostred hry odídete za druhými. bábikaVytrvalo na vás čakajú a sú vždy pripravení urobiť vám radosť. Občas sa stáva, že niektorí z nich idú s vami do postieľok, poniektorí dokonca spolu s vami absolvujú dlhú cestu, aby vám ďaleko od domova pripomenuli, že kdesi v diaľke sú ľudia, ktorí na vás neprestajne myslia.

traktor a autáTak čo, už viete, kto je ten priateľ, ktorý vás nikdy nesklame?

Pomôžem vám: takých kamošov máte veľa, a predsa ich nikdy nemáte dosť, stále by ste chceli nových.

Ešte nič? Skúste sa pozrieť na vaše poličky, do skriniek a zásuviek, ale i do kútov a postieľok. Vidíte, sú tam a tešia sa na vás.

VAŠE HRAČKY.

mončičákyLego požiarnikplyšáky

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI