december 2005 február 2006 obsah čísla

infovekacik - úvodník
internetový časopis pre deti
január 2006
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Ideme do prírody Mestá Slovenska Zahrajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Naša tvorba Napísali ste Redakčná rada Archív


Napísali ste

Rok čo rok prichádza k nám zima. Spolu s ňou aj zimné prázdniny. A bez čoho si ich nevieme predstaviť? No predsa bez snehu. A to je zároveň odpoveď na vašu hádanku. Zima je však vždy iná. Občas sa nám zdá, akoby sa jej nechcelo prevziať žezlo od pani jesene a niekde v kúte spokojne podriemkáva. Zima prinesie so sebou chlad, ale bez bielej periny sa nám vôbec nepáči. Asi bolo na pani zimu nahnevaných veľa detí, pretože tohto roku je zima taká, aká má byť. A aká je to zima? A s ňou neodmysliteľné prázdniny? Keď je vôkol samý sneh, zo zasnežených kopcov sa ozýva výskot detí, keď je riadna sanica, guľovačka. A k tomu všetkému, keď spolu s nami ocko s mamičkou stavajú snehuliakov. No a samozrejme k tomu všetkému neodmysliteľné Vianoce, darčeky, pekná kniha a rodinná pohoda.

Takto si predstavujeme prázdniny my, žiaci 3. ročníka zo ZŠ Štefanov


Posielame niekoľko výtvarných prác našich žiakov na tému ĽAD, ZIMA, SNEHULAICI...
V našej škole sa každé dva mesiace organizuje výtvarná súťaž pre žiakov MŠ a 1.stupeň. Na danú tému, naposledy Snehuliaci, si žiaci vo voľnom čase, na výtvarnom krúžku či v školskom klube kreslia, vystrihujú a zúčastňujú sa v hojnom počte týchto súťaží. Posielame Vám niekoľo z nich na fotografiách. Autormi sú deti z 1.stupňa a škôlkari zo ZŠ Jána Lipského s MŠ v Trenčianskych Stankovciach 405,91311.
Súťaže organizujeme už niekoľko rokov a víťazom odovzdáme diplomy a drobné ceny.

Mgr. Balajová Ľuba a deti zo ZŠ v Trenč.Stankovciach

snehuliaksnehuliak

snehuliaksnehuliak

snehuliaksnehuliak

snehuliacisnehuliaci

snehuliaci

snehuliaci

snehuliaci

snehuliaci

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI
Internetový časopis Infovekáčik je v roku 2006 spolufinancovaný
Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácií SR.
logo MDPT SR