máj 2003 september 2003
infovekacik
internetový časopis pre deti
jún 2003
logo Infovek

Naučme sa Zaspievajme si Omaľovanka Rozprávka / Príbeh Naša tvorba Redakčná rada Archív

Ahoj, deti!

Letný denný tábor na FMFI 2002Nedávno sme si pripomínali Deň matiek a už tu máme akoby pokračovanie tohto krásneho sviatku – Deň detí. Určite budete so mnou súhlasiť, že slovo dieťa je najpevnejšie spojené so slovom mama. Ako ste si užili svoj deň? Čakalo na vás množstvo lákadiel: koncertov, súťaží, spoločenských podujatí, kopce sladkostí, vrchy čokolády, záveje šľahačky... Čo z toho bolo naj? Všetko, ale najmä hodiny prežité v spoločnosti mamy a otca.

Letný denný tábor na FMFI 2002Možno si mnohí z vás ani neuvedomili, že práve chvíle s rodičmi sú pre mnohé deti nesplniteľným snom, snom, za ktorý by vymenili aj tie najkrajšie a najdrahšie hračky na svete.

Viete, že chvíle prežité so svojimi deťmi sú aj pre vašich rodičov to najkrajšie čo im vy môžete dať? Neveríte? Spomeňte si, koľko zážitkov zo svojho detstva vám rozprávali vaši rodičia, ale i to, koľko zaujímavých príhod zo života vašich rodičov ste sa dozvedeli od svojich starých rodičov!

Letný denný tábor na FMFI 2002A tak si spoločne zaželajme, aby sme sa všetci tešili na každú chvíľku, ktorú strávime v kruhu našich najbližších, aby sme vždy mali na seba dostatok času a aby sme sa mohli stretávať len s takými deťmi, ktorým kvitne tvár šťastím a očká svietia radosťou.

Ak chcete, napíšte nám, prípadne nakreslite, ako ste vy prežili váš sviatok..

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI