december 2003 február 2004
infovekacik
internetový časopis pre deti
január 2004
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Rozprávka / Príbeh / Básnička Naša tvorba Napísali steVylúštime Redakčná rada Archív


Napísali ste

Pekny den!

My sme ziaci zo ZŠ R.Dilonga v Trstenej. Mame prave hodinu pocitacov s panom ucitelom Lolom Macorom. Sme tu zo 4.A: Dominika Trstenska, Dominika Chorvatova, Boris Dzurek, Tomas Subjak, Michaela Kumorova, Slavka Surinova, Tonko Janoviak, zo 4.B: Maria Bazikova. Prisli sme na to, ze odpoved je KALENDAR.

Nase predsavzatia su: Aby sme si opravili niektore znamky, aby sa nam po cely rok darilo, aby sme viac pocuvali doma aj v skole a aby sme sa vela naucili.

Aj Vam prajeme vsetko dobre, vsetko naj!


Ahoj, Infovekacik!

V úvode mailu Ťa srdečne pozdravujem a ďakujem Ti za množstvo nápadov, ktoré prinášaš. Volám sa Stanislava Tarasovičová a učím štvrtákov na ZŠsMŠ v Chminianskej Novej Vsi. Infovek a jeho Infovekačik sme objavili len prednedávnom. Začali sme navštevovať vaše stránky a tak si spestrujeme vyučovanie na všetkých predmetoch. Chceli by sme sa s tebou a tvojimi čitateľmi podeliť o príjemné zážitky z našich školských Vianoc. Každoročne si v posledný školský deň pred Vianocami spravíme veľkú hostinu. Prinesieme si malinovky, chrumky a sladkosti a nesmú chýbať vlastnoručne urobené koláčky. Zasadneme k spoločnému stolu, zaprajeme si veľa úspechov v novom roku a nesmú chýbať darčeky. Tých bolo v tomto školskom roku neúrekom. Každý bol bohato odmenený a z darčekov sme mali veľkú radosť. V prílohe ti posielame naše fotografie. V novom školskom roku Ti prajeme veľa čitateľov a veľa nápadov, aby sa úroveň Infovekáčika a celého infoveku zvyšovala. Budeme čítať každé tvoje číslo a určite sa ti ešte ozveme.

Tvoji čitatelia z Chminianskej Novej Vsi a ich triedna učiteľka

vianocevianocevianocevianoce

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI