internetový časopis pre deti
Urob si - Jahodový nanuk
Čo potrebujeme?
1 téglik smotany na varenie
1 téglik kyslej smotany
250g jahôd alebo iného ovocia
3 lyžice práškového cukru
ručný šľahač
nanukové formy (môžete nahradiť aj tégikami z jogurtov)
Ako postupujeme?
Do ručného šľahača si dáme smotany a cukor.
Pridáme polovicu umytého ovocia.
Rozmixujeme.
Pridáme druhú časť ovocia a len jemne premiešame, aby nám ostali kúsky ovocia v nanukoch.
Smotanovú zmes rozdelíme do foriem a dáme do mrazničky.
Dobrú chuť!
Recept a fotografie s láskavým dovolením Anny Pástorovej z Trnavy
© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI
Internetový časopis Infovekáčik je v roku 2007 financovaný
firmou
AgemSoft a.s.